001  


 

 

Uitslaande brand in bedrijfspand
Woensdagavond woedde er een grote brand in een bedrijf in kunststofproducten aan de Bredaseweg in Terheijden. De brand werd rond 23.50 uur door een passant ontdekt. Alle twaalf aanwezige medewerkers van de nachtploeg konden zichzelf in veiligheid brengen. Zij werden opgevangen in een nabij gelegen café opgevangen door medewerkers van de gemeente Drimmelen. De bewoners van een nabij gelegen huis (hulpverleningsinstantie) maakten zelf de keuze om de nacht elders door te brengen. Dit vanwege de rookontwikkeling. Ambulance personeel onderzocht twee personen met lichte ademhalingsproblemen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Voor een aantal betrokkenen schakelde de politie Bureau Slachtofferhulp in. Het kantoorgedeelte van het pand brandde helemaal uit. De productiehal liep wel schade op maar is niet onherstelbaar beschadigd. De brandweer zette eenheden in van de korpsen Terheijden, Made, Oosterhout, Breda en Rijen om het vuur te bestrijden. Zij kreeg daarbij ook ondersteuning van de regionale brandweer. Over de toedracht van de brand valt op dit moment niets te zeggen. Het vuur zal eerst helemaal gedoofd moeten zijn, waarna veiligheidsmaatregelen getroffen worden voor het technisch onderzoek. Daarna zullen forensisch rechercheurs van de politie Midden en West Brabant een onderzoek instellen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok