001  


 

 

Een 18-jarige inwoner van Raamsdonksveer veroorzaakte zondagavond 10 juni een ernstig verkeersongeval op de Gaasjesweg in Dongen. Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur en veroorzaakte een behoorlijke chaos. De Verenaar ging vermoedelijk inhalen in een bocht terwijl daarvoor geen ruimte aanwezig was. Hij kwam frontaal in aanrijding met tegenligger en pakte door de klap ook zijn voorgangster even mee. Resultaat: drie gewonden, twee auto's total-los, één auto in de sloot.
De aangereden tegenligger (78-jarige man uit Dongen) belandde met zijn auto in de sloot en raakte bekneld in zijn voertuig. Hij is door de brandweer bevrijd uit het wrak. Daarna is de man naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn 81-jarige medepassagier (uit Dongen) kwam met schrik vrij. De auto die werd ingehaald werd bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Kaatsheuvel. Zij en haar 50-jarige passagier (uit Kaatsheuvel) raakten niet gewond.
De veroorzaker is door de politie gearresteerd. Hij kon niet worden ingesloten maar moest vanwege medische noodzaak naar het ziekenhuis. Daar werd een gebroken enkel geconstateerd. De jongeman had geen rijbewijs. Tevens is bij hem bloed afgenomen om te onderzoeken of er wellicht alcohol en/of drugs in het spel waren ten tijde van het ongeval.Een inzittende van hem is na het ongeval weggelopen van de plaats van het ongeval. Het is bekend dat deze jongeman gewond was in het gezicht. Hij is tot op heden spoorloos.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok