Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 01 01 5604 Tilburg Sjarpstraat dode bij steekpartijFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

Politie bevestigt aanhouding huisgenoot na gewelddadige dood Angelo van Emmerik (23) in Tilburg
TILBURG - De man die werd aangehouden in verband met de dood van Angelo van Emmerik (23) in Tilburg is inderdaad zijn huisgenoot. Dat maakte de politie zondag bekend.
De 23-jarige Angelo van Emmerik werd op 1 januari hevig bloedend gevonden in de Jan Scharpstraat, hij had een steekwond in zijn borst. Niet veel later overleed hij in het ziekenhuis.

Huisgenoot
Buurtbewoners zagen een man snel wegfietsen. Later werd er in Den Bosch een 22-jarige Tilburger aangehouden in verband met de steekpartij. Deze man blijkt nu inderdaad een huisgenoot te zijn van Angelo.

De familie van het slachtoffer is in diepe rouw. Vrijdagavond werden er bloemen achtergelaten in de Jan Scharpstraat. Het lichaam van Angelo is dit weekend onderzocht bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Inmiddels is het lichaam vrijgegeven aan de familie. Het NFI heeft geconcludeerd dat Angelo met geweld om het leven is gekomen.

 

Tekst Omroep Brabant

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok