Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Loods verloren bij grote brand in Dussen, woonhuis en koeienstal blijven gespaard
DUSSEN - In Dussen woedde zondagavond een grote brand. De zwarte rookwolken waren bij het uitbreken al van veraf te zien. Een loods ging verloren bij de brand. De brandweer meldde rond 22.30 uur dat de brand onder controle is. Daarna werd er nageblust.

Ties Cleven 14 aug. 2022
Een gespecialiseerd bedrijf haalde zondagavond laat de hooibalen uit de schuur en trok ze uit elkaar, zodat de brandweer de laatste smeulende resten zorgvuldig kon afblussen.

De loods is van een melkveebedrijf aan de Ruttensteeg, in het buitengebied. Er raakten geen dieren gewond, de loods stond gevuld met hooibalen en landbouwvoertuigen, meldt de brandweer.

De brand werd voor het eerst gemeld rond 19.15 uur. Direct rukte de brandweer groots uit. Dat is normaal met de huidige hitte en droogte. Er is onder meer een hoogwerker ter plaatse gekomen. Zo'n anderhalf uur later gaf de brandweer aan dat het woonhuis en de koeienstal geen schade opgelopen hebben.
Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok