Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 

Hulpdiensten massaal uitgerukt naar Waalwijk voor ‘vermiste man’, maar kunnen onverrichter zake weer naar huis
WAALWIJK - Aan de Taxandriaweg in Waalwijk is vrijdagochtend behoorlijk wat consternatie ontstaan. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen voor een vermiste machinist van een maaiboot, maar die bleek even met pauze.
BD Redactie 10-12-21, 10:10
Terwijl de machinist met pauze was liet hij de maaiboot met draaiende motor aan de kant van het water aan de Taxandriaweg liggen. Daardoor ontstond bij omstanders het vermoeden dat de man mogelijk in het water terecht was gekomen.

Daarop werden verschillende hulpdiensten ingeschakeld, die massaal uitrukten. Vanuit de kazerne in Waalwijk kwam de brandweer met een hoogwerker en een tankautospuit. Vanuit Den Bosch kwamen duikers en een boot.

De brandweer uit Sprang-Capelle kwam met een oppervlaktereddingsteam, terwijl er vanuit Tilburg een hulpverleningsvoertuig kwam. Per slot van rekening werd er ook een traumahelikopter en twee ambulances opgeroepen.

Nadat bleek dat de man niet in het water lag, kon de hele santekraam onverrichter zaken huiswaarts keren.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok