Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2016 08 22 3009 Giessen N322 auto fiets xFoto: FPMB - Monique Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Fietser geschept door auto op N322 bij Andel
ANDEL- Een fietser is maandagavond geschept door een auto op de N322 ter hoogte van Andel. Hij raakte daarbij zwaargewond.
Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een arts van de traumahelikopter is meegereden.
Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de politie kwamen na het ongeluk ter plaatse. De straat werd afgezet met linten.


Fietser (89) in Andel overleden na aanrijding
ANDEL - Op de Hoge Maasdijk in Andel is maandagavond rond 18.45 uur een fietser (89) ernstig gewond geraakt. Hij is later op de avond in het ziekenhuis overleden.
De man uit Andel stak op zijn fiets de Hoge Maasdijk over en zag daarbij vermoedelijk de auto die aan kwam rijden over het hoofd. De 37-jarige automobiliste kon de man niet ontwijken. Het slachtoffer raakte ernstig gewond. Een artsenechtpaar verleende eerste hulp aan de gewonde man.
Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen. 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok