2014-12-27 0001 Rijen Julianastr dode steekpartijFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

Dode man op straat gevonden in Rijen, aan de gevolgen van een steekwond overleden
RIJEN - Op de Julianastraat in Rijen is zaterdagavond rond halfacht een dode man gevonden. Hij is aan de gevolgen van een steekwond om het leven gekomen, laat een politiewoordvoerder aan Omroep Brabant weten.De politie weet nog niet wat er is gebeurd en sluit niets uit. Een voorbijganger vond het lichaam en waarschuwde hierop de hulpdiensten. Zij waren snel aanwezig, maar konden de man niet meer redden.
Volgens omstanders zou het slachtoffer door iemand zijn neergestoken. Dat kan de politie nog niet bevestigen, maar ze vermoedt wel dat het zich in een huis heeft afgespeeld en dat het slachtoffer bloedend naar buiten is gegaan.

Slachtoffer huurde kamer
Het slachtoffer zou een kamer hebben gehuurd aan de Julianastraat. Verhuurder Ferdi, die niet met achternaam genoemd wil worden, is ‘zeer geschrokken’. “Hij was een hele nette en rustige jongen. Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Ik kan er helaas niet heen omdat ze alles hebben afgezet."

'Nog nooit hier gebeurd'
Toon Martens (74) woont in de Julianastraat en zag het lichaam liggen toen hij uit zijn raam keek. "Er was veel bloed", blikt de bewoner terug. "Het is een hele toestand. Ik woon hier al 41 jaar, maar zoiets als dit is nog nooit hier gebeurd."
De voorbijganger die de dode man op straat vond, belde bij Martens aan met het verzoek of hij zijn telefoon kon gebruiken. "De politie is hier ook geweest, helaas heb ik weinig van dit alles gezien", licht de bewoner toe.

Groot onderzoek
Er zijn veel agenten op de been in de Julianastraat. Zij doorzoeken momenteel de omgeving. De straat is afgezet met rode linten, zodat de technische recherche ongestoord een sporenonderzoek op touw kan zetten.
Het lichaam ligt onder een wit doek op straat. Het is nog niet duidelijk of de man door iemand anders is neergestoken, aldus een politiewoordvoerder.


Doodgestoken man in Rijen is 20-jarige Pool, politieonderzoek gaat door
RIJEN - De dode man die zaterdagavond in de Julianastraat in Rijen werd gevonden, is een 20-jarige Pool. De 20-jarige vrouw die werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man, komt eveneens uit Polen. Dat meldt de politie maandagmiddag.De man overleed aan een steekwond.

Onderzoek wordt voortgezet
De vrouw zit nog maximaal drie dagen vast. Een politiewoordvoerder laat weten dat het onderzoek naar de steekpartij doorgaat. Dit kan nog enkele dagen duren.
Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Volgens een politiewoordvoerder wordt er rekening gehouden met verschillende scenario's. De politie doet geen uitspraak over de relatie tussen de man en de vrouw.

In woning neergestoken
De 20-jarige man werd zaterdagavond rond kwart voor acht voor een huis aan de Julianastraat in Rijen gevonden. Volgens de politie staat vast dat hij in een woning is neergestoken. Een voorbijganger vond het lichaam.

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok