001  


 

 

Copyright filmpje Reality-Photo / Iwan van Dun

 

Slachtoffer overleden na steekpartij (1)
Bij een steekpartij op het Pieter Postplein is zaterdagnacht een man om het leven gekomen. De politie heeft twee verdachten aangehouden.
Rond 04.30 uur krijgt de politie een melding van een steekpartij in de omgeving van het Pieter Postplein. Daar aangekomen treft de politie het lichaam aan van een man. Hij blijkt te zijn overleden. Twee personen die zich in de omgeving ophouden worden door de politie aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit misdrijf. Het betreft een 40-jarige en een 41-jarige inwoner van Tilburg.
De politie heeft de omgeving van het Pieter Postplein ruim afgezet en technische rechercheurs zijn op dit moment bezig met een uitgebreid sporenonderzoek. Een Team Grootschalig Optreden (TGO) is opgestart om de toedracht van het misdrijf te onderzoeken. De identiteit van de man is nog niet bekend. De politie is gestart met een buurtonderzoek. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844 of via het Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Wederom twee verdachten aangehouden na steekpartij (2)
De politie heeft zondagochtend wederom een tweetal verdachten aangehouden naar aanleiding van de steekpartij op het Pieter Postplein. In totaal heeft de politie nu vier verdachten aangehouden. Op dit moment wordt de betrokkenheid van alle verdachten in relatie tot het misdrijf onderzocht.
Zaterdagnacht rond 04.30 uur trof de politie het lichaam aan van een man. Het gaat hier vermoedelijk om een 39-jarige inwoner van Tilburg. Direct na de vondst wordt een tweetal verdachten aangehouden.
De technische recherche is al de hele dag bezig met sporenonderzoek in de omgeving van het Pieter Postplein. Een buurtonderzoek heeft inmiddels plaatsgevonden.
Maandag vindt sectie plaats op het lichaam van de man in het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk.

 

Onderzoek steekpartij nog in volle gang (3)
Het onderzoek naar de steekpartij op het Pieter Postplein is op dit moment nog in volle gang. De vier verdachten die zondag zijn aangehouden zijn allen in verzekering gesteld.
Uit onderzoek door het 25 rechercheurs tellende onderzoeksteam is gebleken dat de steekpartij mogelijk is ontstaan na een onenigheid in een woning aan het Pieter Postplein. De voordeur van deze woning stond zondagochtend open toen het lichaam van het slachtoffer ongeveer 300 meter verderop werd aangetroffen. De technische recherche verricht vandaag sporenonderzoek in deze woning. Ook heeft de politie een uitgebreid buurtonderzoek gehouden waarbij verschillende getuigen zijn gehoord. Na verhoor van één van de verdachten kon het vermoedelijke steekwapen worden teruggevonden. Het wapen is voor sporen veiliggesteld en in beslaggenomen. De toedracht van het misdrijf is op dit moment nog niet bekend.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok