FPMB 0472 Sprang Capelle Raadhuisplein overval


 

Politie zoekt dader van overval kledingzaak Sprang-Capelle
SPRANG-CAPELLE: De politie onderzoekt een gewapende overval op een kledingzaak aan de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle. Het misdrijf vond plaats op zaterdagmiddag 3 november 2012.


Geld
Rond 15.20 uur kwam de overvaller de winkel binnen. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. De dader bedreigde de medewerkster (22) met een vuurwapen en eiste geld. Hij gingen er vandoor met een geldbedrag. Er is niemand tijdens de overval gewond geraakt.


Zoekactie
Na de overval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige overvaller. Hij was er vandoor gegaan op een fiets richting Kaatsheuvel. Een politiehelikopter assisteerde de zoekactie vanuit de lucht. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek om uit te kijken naar de dader. Daarbij werd op basis van de eerste berichten abusievelijk gemeld dat het om een jeugdige dader ging. Rechercheurs stelden een onderzoek in bij de kledingzaak, waarbij de medewerkster werd opgevangen.


Signalement dader
In haar aangifte spreekt het slachtoffer over een blanke man van 20-30 jaar oud. Hij had een smal, zongebruind gezicht en donkere wenkbrauwen. De dader had een sjaal (met meerdere kleuren) voor zijn gezicht gedaan. Verder droeg hij een bomberjack, donkere broek en gympen. De politie onderzoekt de zaak en is via 0900-8844 bereikbaar voor personen die informatie kunnen geven over deze overval. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via M- op telefoonnummer 0800 - 7000.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok