001  


 

 

Man overleden bij ongeval op bouwplaats
Bij een bedrijfsongeval is op maandagochtend rond 8.45 uur op de Vughterweg een 45-jarige man uit Sleeuwijk bij bouwwerkzaamheden aan een spoorwegtunnel om het leven gekomen. De man is, door nog onbekende oorzaak, onder het zand terecht gekomen en overleed ter plaatse. De aanwezige hulpdiensten hebben de man uit het zand gehaald. De arbeidsinspectie en technische recherche hebben een onderzoek ingesteld. Door instortingsgevaar langs het spoor is het treinverkeer stilgelegd.

 

2de bericht
Zwaargewonde bestuurder alsnog overleden
De bestuurder van de auto die vrijdagavond rond 23.30 uur op de Leursebaan tegen een boom reed, is alsnog overleden. Het gaat om een 23-jarige man uit Etten-Leur. Een 16-jarige jongen - ook uit Etten-Leur - die bij hem in de auto zat, was op slag dood. De 23-jarige man raakte zwaargewond en werd in zeer kritieke toestand naar het Amphia Molengracht gebracht. Daar bezweek hij dus zondagmorgen aan zijn verwondingen.
(Berichten politie Midden en West Brabant)

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok