2011-01-29 8363 Tilburg Bisschop Zwijsenstraat  


 

 

Politie stelt onderzoek in naar brand in een cafe
De politie stelt onderzoek in naar aanleiding van een uitslaande brand die vannacht plaats vond in een café aan de Bisschop Zwijssenstraat in Tilburg . Bij de brand raakte één persoon, een 20-jarige Tilburger licht gewond. Brandstichting wordt niet uitgesloten.
De hulpdiensten ontvingen kort na middernacht de melding van een brand in een café aan de Bisschop Zwijssenstraat. Politiebikers spoedden zich ter plaatse. In het café zaten op dat moment nog gasten aan de bar. Binnen, aan de achterzijde ontstond een forse rookontwikkeling. Op last van politie en brandweer de gasten buiten de gelegenheid gebracht. Uit voorzorg werden de bewoners van twee naastgelegen woningen verzocht hun woning te verlaten. Voordat de politie ter plaatse was, had de 20-jarige Tilburger die zich op dat moment in een kamer boven het café bevond, zich in veiligheid gebracht door uit een raam te springen. Hij raakte daarbij licht gewond. De Tilburger is per ambulance voor overgebracht naar het ziekenhuis. Terwijl de brandweer de brand bluste, zetten agenten de omgeving af. De technische recherche zal vandaag starten met een technisch onderzoek. Het slachtoffer is vannacht na onderzoek ontslagen uit het ziekenhuis.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok