Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 01 17 0329 Udenhout Schoorstraat onwelFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Vrouw wordt onwel bij wandeling Udenhout en bezorgt hulpdiensten hoofdpijn

UDENHOUT - Bij een wandeling in de omgeving van de Schoorstraat in Udenhout is zondagmiddag een vrouw onwel geraakt. Zij bezorgde de hulpdiensten daarmee een zware middag omdat ze vrijwel onmogelijk te bereiken was.
Het gealarmeerde ambulancepersoneel moest de weg te voet vervolgen om bij de vrouw te komen. Een brandweerwagen uit Udenhout die assistentie moest verlenen, reed zich vast in de modder en gleed bijna zijwaarts een sloot in.
Hierop werd besloten dat groot materieel nodig was om de vrouw uit haar positie weg te krijgen. Een terreinwagen van de brandweer uit Loon op Zand werd daarop gealarmeerd, maar deze wilde niet starten. Uiteindelijk werd ook de brandweer van Kaatsheuvel opgeroepen, maar de Jeep uit Loon op Zand wist de vrouw toch te bereiken. De vrouw is inmiddels per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met haar gesteld is, is onbekend.
Ondertussen is een voertuig uit Udenhout bezig om de vast gereden brandweerwagen weer vlot te trekken.
Tekst Brabants Dagblad

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok