FPMB 0544 Waalwijk Midden Brabantweg ongeval  


 

 

Auto's urenlang vast na botsing in Waalwijk
WAALWIJK - Een wel heel merkwaardig ongeval zondag aan het begin van de avond op de Midden-Brabantweg (N261) ter hoogte van Piet Klerkx in Waalwijk. Twee auto's botsen rond 18.30 uur op elkaar.
Alle inzittenden kwamen er zonder kleerscheuren van af, maar dat gold zeker niet voor de voertuigen. Die zaten na 22.30 uur nog altijd aan elkaar vast gekleefd. Eerst op de rijbaan, maar het takelbedrijf en de wegenwacht slaagde er na een uur in het "duo" naar een nabij gelegen tankstation te transporteren. Daar werd de brandweer er bij gehaald maar naar een paar uur van alles te hebben geprobeerd gingen de auto's nog niet los. Om 22:45 werd besloten om de voertuigen onder begeleiding naar het takelbedrijf te vervoeren om daar op de put het duo uit elkaar te halen.
Maar bij het oprijden van de oprit bij het takelbedrijf schoot de achterste wagen ineens los en was het probleem opgelost.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok