2012-04-30 6578 Loon op Zand Udenhoutseweg aanrijding  


 

Ernstig verkeersongeval Loon op Zand
LOON OP ZAND: Maandagochtend, 30 april 2012, vond aan de Udenhoutseweg een ernstig verkeersongeval plaats tussen een auto en een bakfiets. Bij het ongeval raakten een inwoner van Udenhout en zijn drie kinderen in de leeftijd van 3 en 5 jaar, die voor in de bak zaten, gewond.
Rond 10:00 uur reden de twee bestuurders in dezelfde richting naar Loon op Zand. Door nog onbekende toedracht ontstond een aanrijding tussen de auto en de bakfiets. De 76-jarige bestuurder van de auto uit het Belgische Turnhout is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. Drie ambulances, een rapid responder en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen aan vier gewonden. Een jongen en een meisje van 3 jaar liepen beide hersenletsel op. De vader heeft vermoedelijk botbreuken en zijn 5-jarige dochter raakte licht gewond. Verkeersongevalanalisten van de Politie Midden en West Brabant zijn ter plaatse bezig met een (sporen) onderzoek.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok