2010-12-15 7479 Waalwijk Stationstraat  


 

 

Brand in Waalwijk, bewoners appartementen geëvacueerd
Waalwijk Woensdagavond heeft brand gewoed in een kledingzaak aan de Grotestraat. Een 44-jarige vrouw die rook had ingeademd werd naar het ziekenhuis vervoerd. De brand is ontstaan in de keuken, vermoedelijk bij de fritespan.
Agenten reden omstreeks 19.25 uur met hun surveillance auto over de Grotestraat. Ze zagen enkele mensen wegrennen en een 44-jarige vrouw uit Heusden met ademhalingsproblemen op de grond liggen. Ze vertelde dat er brand woedde in de keuken van het bedrijf en dat zij gevlucht was. Naar aanleiding van de brand werden uit het appartementencomplex, boven de betreffende winkel,  16 bewoners vanwege de rookontwikkeling tijdelijk geë;vacueerd. Enkele bewoners waren al op leeftijd en moeilijk ter been. Twee bewoners konden vanwege roetschade niet terug naar hun woning. De 44-jarige vrouw werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Den Bosch vervoerd. De brandweer heeft de brand geblust. De brand is ontstaan in de keuken, vermoedelijk bij de fritespan. Er zijn geen aanwijzingen voor brandstichting. Salvage is ter plaatse gekomen om namens de verzekeringsmaatschappij de eerste maatregelen te nemen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok