2011-07-28 1443 Waalwijk Biesbosweg  


 

 

Vier gewonden bij frontale aanrijding in Waalwijk
Waalwijk, 28-07-2011 - Aan de Biesbosweg vond donderdagmorgen, 28 juli 2011, rond 07:00 uur door nog onbekende oorzaak een frontale aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Daarbij raakten vier personen gewond. Het gaat om een 50-jarige bestuurder uit Vlaardingen, zijn 27-jarige familielid en een 35-jarige inwoner van Enschede, die bij elkaar in de auto zaten en een 39-jarige automobiliste uit Sprang Capelle. Het drietal kwam uit de richting van de Kleiweg. Er kwamen vier ambulances ter plaatse om de slachtoffers te behandelen en over te brengen naar een ziekenhuis. De vrouw uit Sprang Capelle mocht na behandeling weer naar huis. De drie mannen zijn met onbekend (zwaar) letsel opgenomen in het ziekenhuis. De brandweer heeft de 50-jarige automobilist, die bekneld zat, bevrijd uit de auto. Verkeersongevalanalisten hebben een (sporen)onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De sporen moeten nog nader geanalyseerd worden.
De afgelopen drie jaar vonden op de Biesbosweg negen aanrijdingen plaats, waarvan drie met letsel. Na onderzoek zijn er verschillende ongevaloorzaken vastgesteld, waaronder het niet verlenen van voorrang, op verkeerde weghelft terecht komen en wegrijden van parkeerplaats. Gisteren, 27 juli 2011, vond er eveneens een aanrijding plaats op de Biesbosweg. Een 54-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur liep daarbij een geklapte long en been- en bekkenbreuk op. De 31-jarige automobilist uit Ridderkerk raakte gewond aan hoofd en had enkele kneuzingen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok