Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 08 01 0001 Berkel Enschot A65 dodelijk ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Twee mannen (19) uit Sint-Michielsgestel omgekomen bij ongeval op A65 bij Berkel-Enschot
BERKEL-ENSCHOT - Op de A65 bij Berkel-Enschot zijn twee mannen van 19 jaar oud om het leven gekomen bij een ernstig auto-ongeluk. Het gaat om inwoners van Sint-Michielsgestel. De personenauto van de slachtoffers botste tegen een grote betonnen verkeerspaal.
De mannen waren op weg naar een vakantiebestemming, samen met twee anderen die in een andere auto zaten. Deze twee reden ruim voor de slachtoffers uit.

Macht over stuur verloren
Volgens de politie verloor de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor de auto van de weg raakte en tegen de paal tot stilstand kwam. De twee slachtoffers overleden ter plekke aan hun verwondingen.

Het ongeluk gebeurde rond zaterdagmiddag halféén in de buurt van de kruising van de A65/N65 met de N261. Dat is de afslag Tilburg-Noord. Eerder meldde de politie dat de jonge mannen 19 en 21 jaar waren.

A65 dicht
De A65 richting Tilburg werd afgesloten voor politie-onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Rond kwart over vier werd de weg weer vrijgegeven.

Het verkeer werd uren via de op- en afrit om de plek van het ongeval heen geleid. De politie liet weten dat auto's bovenaan de afslag moesten omkeren.

Zwarte zaterdag
Burgemeester Jan Pommer van Sint-Michielsgestel heeft op Twitter geschokt gereageerd op het overlijden van de twee mannen. "Deze zaterdag is voor Sint-Michielsgestel een echte zwarte zaterdag. Grote schok en groot verdriet door tragische dood van de twee betrokken jongens."

Getuigen gezocht
De politie roept mensen op die om tien voor half één op de rijksweg A65 reden in de richting van Tilburg en Eindhoven en iets hebben gezien van het ongeluk, zich te melden. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok