2012-12-28 1671 Waalwijk Vijzelweg brand  


 

Brand bij dierenvoedselbedrijf in Waalwijk
Waalwijk - Bij een dierenvoedselbedrijf aan de Vijzelweg heeft vrijdagavond 28 december vanaf 20.00 uur een grote brand gewoed in een afzuiginstallatie. De brandweer kreeg rond 22.00 uur in de avond de brand onder controle.
Honden en katten
De producent van katten- en hondenvoer is een volcontinue bedrijf dat 24 uur per dag produceert. De brand werd ontdekt door personeel in een droger en er werd meteen alarm geslagen. Alle medewerkers konden veilig naar buiten en er zijn daarmee geen gewonden gevallen. Even werd gedacht dat er wellicht gevaarlijke stoffen konden vrijkomen, maar dit bleek na onderzoek door de brandweer specialist Gevaarlijke Stoffen (AGS) niet het geval te zijn. De brand werd onder controle gebracht en rond 22.00 uur bleef de brandweer nog om na te blussen. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan, daarbij wordt niet gedacht aan brandstichting.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok