001  


 

 

Automobiliste gewond na eenzijdig verkeersongeval
vrijdagavond reden de hulpdiensten met spoed uit naar de Midden Brabantweg na een ontvangen melding van een verkeersongeval met beknelling. Ook de traumahelikopter werd daarbij ingezet. Ter plaatse bleek een 54-jarige automobiliste uit Waalwijk betrokken te zijn bij een eenzijdig verkeersongeval. Ze zat bekneld in haar auto die op zijn kop in een sloot lag. De auto werd de brandweerlieden open geknipt waarna het slachtoffer bevrijd kon worden. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Daar bleek dat ze diverse kneuzingen had opgelopen.
De vrouw reed rond 21.00 uur over de Midden Brabantweg in de richting van Tilburg. Na een inhaalmanoeuvre belandde de auto met twee wielen in de berm. Vermoedelijk verloor ze daarna de controle over het voertuig waarna de auto naar links uitweek, meerdere keren over de kop sloeg en via de middenberm in een sloot belandde. Omdat de vrouw vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde is haar rijbewijs ingevorderd.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok