Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2017 07 18 3434 Loon op Zand Heideweg motor vrachtautoFoto's: Monique Haverhals

Video: Erik haverhals

 

Motorrijder gewond bij frontale botsing tegen vrachtwagen
LOON OP ZAND - Een motorrijder is dinsdagavond gewond geraakt toen hij tegen een vrachtwagen klapte op de Heideweg bij Loon op Zand.
Het ongeluk gebeurde even na 22.00 uur. De motorrijder kwam vanuit de richting Loon op Zand de scherpe bocht door waarna hij frontaal tegen de vrachtwagen botste. Die kwam uit de richting van Tilburg. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Door de klap ligt de motor in gruzelementen. De bestuurder kwam niet onder de vrachtwagen terecht, maar raakte wel gewond. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, is nog niet bekend. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de motorrijder te helpen. De man is uiteindelijk met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Artsen zijn zeker drie kwartier bezig geweest om hem te stabiliseren.

De Heideweg is voorlopig nog afgesloten, zodat de verkeersongevallenanalyse kan onderzoeken hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok