2011-12-28 3984 Waalwijk Taxandriaweg aanrijding


 

 

Dodelijk verkeersongeval in Waalwijk
Waalwijk , 28-12-2011 Vanmorgen, woensdag 28 december 2011 omstreeks 06.50 uur heeft een dodelijk verkeersongeval plaats gevonden op de Taxandriaweg. Een voetganger, een 41-jarige Poolse man, werd kennelijk tijdens het oversteken geschept door een auto, bestuurd door een 27-jarige Waalwijker. De voetganger is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Er is door een verkeersongevallenanalist een sporenonderzoek ingesteld.
De automobilist heeft een verklaring afgelegd. Hij vertelde dat hij richting de Midden Brabantweg reed. Plotseling hoorde hij een klap en en zag dat zijn voorruit naar binnen klapte aan de rechterzijde. Hij zette zijn auto aan de kant en zag een zwaar gewonde man in de berm liggen. Hij belde direct 112. Er is ook onderzoek ingesteld naar de identiteit van het slachtoffer. Het blijkt te gaan om een 41-jarige in Waalwijk werkende Poolse man.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok