Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Vrouw zwaargewond bij ongeval met elektrische fietsen in Waalwijk
WAALWIJK - Een vrouw die op een elektrische fiets reed, raakte vrijdagavond zwaargewond bij een botsing met een andere elektrische fietser op de Burgemeester van der Klokkenlaan in Waalwijk. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Benedicte Bombala 5 aug. 2022
Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur op een fietspad. Hierbij raakte de vrouw zwaargewond. Bij aankomst van de hulpdiensten was ze buiten bewustzijn. Naast een ambulance, was ook een traumahelikopter opgeroepen.

Zo min mogelijk tijd verliezen
De ambulancemedewerkers die als eerste ter plaatse waren, stelden vast dat de verwondingen van de vrouw te ernstig waren om te wachten tot de traumahelikopter met de trauma-arts kon landen in het centrum van Waalwijk. Om zo min mogelijk tijd te verliezen, werd de fietsster in de ambulance naar Loon op Zand vervoerd. Daar kon de traumahelikopter wel landen.

De diensten troffen elkaar op de Heideweg, waarna de trauma-arts eerst ter plekke hulp verleende in de ambulance. Uiteindelijk werd de gewonde vrouw onder toezicht van de arts met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De andere fietser, een man, werd ook met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok