2010-10-09 5966 Kaatsheuvel Duinlaan  


 

 

Dode man mogelijk slachtoffer van misdrijf
De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van een dode man op de Duinlaan in Kaatsheuvel. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Een Team Grootschalig Onderzoek, bestaande uit 25 rechercheurs is belast met de zaak.
Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer ontving vanmorgen tegen 08.00 uur de melding dat op de Duinlaan het lichaam van een man was aangetroffen. Politie en de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. Op de Duinlaan, een weg gelegen tussen meerdere campings, troffen de hulpdiensten een taxi en het lichaam van de man aan. Hij was overleden. Naar aanleiding van het eerste politieonderzoek vermoedt de politie dat er sprake is van een misdrijf.
Om het onderzoek te kunnen verrichten werd de omgeving ruim afgezet. Technische rechercheurs van de politie Midden en West Brabant buigen zich vandaag over de aangetroffen sporen. Agenten bevragen campingbezoekers door middel van een buurtonderzoek of zij iets hebben gehoord of gezien. De bemanning van een politiehelikopter legde vanmorgen fotografisch de locatie vast.
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de nacht of vroege ochtend van zaterdag 09 oktober 2010 iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Duinlaan. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000.


Bericht 2
TGO onderzoekt dood Tilburger
De politie bevestigt dat de dode man, die gisterochtend aangetroffen is op de Duinlaan in Kaatsheuvel een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburger is. Een Team Grootschalig Onderzoek bestaande uit 25 rechercheurs, buigt zich over de zaak. Vanmiddag zal bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie worden verricht op het lichaam.
Vannacht van 03.30 uur tot 04.30 uur hebben ongeveer 50 collega's van het slachtoffer, zelfstandige taxichauffeur op de Heuvelring in Tilburg stilgestaan bij zijn dood.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok