2012-09-15 8838 Tilburg Ringbaan West ongeval  


 

Licht gewonden bij aanrijdingen op Ringbaan West in Tilburg
TILBURG: Bij twee opeenvolgende aanrijdingen op de Ringbaan West in Tilburg raakten zaterdagavond enkele personen licht gewond.
De eerste aanrijding ontstond toen de bestuurder van een Nissan op de Ringbaan West voor het verkeerslicht van de kruising met de Tongelose Hoefstraat stond te wachten. In zijn auto zaten ook twee collega's. De bestuurder van een achteropkomende bestelauto reed hen aan. Nadat die onbekende bestuurder even uitstapte en aan de inzittenden van de Nissan vroeg of alles Okay was, rende hij plots terug naar zijn auto en ging er als een haas vandoor. Via de groenstrook langs de Ringbaan West verdween de man de Tongelose Hoefstraat in. Enkele getuigen konden echter een deel van zijn kenteken noteren en het reclame opschift van zijn auto. Ondertussen bleek een van de inzittenden van de Nissan zodanige klachten aan zijn rug te hebben dat hij gecontroleerd door ambulance personeel bevrijd moest worden.
Terwijl de politie net gearriveerd was, zagen deze een tweede aanrijding aan de overzijde van de weg ontstaan. Daar reed de bestuurder (47) van een Rode Renault Twingo tegen de achterzijde van een Opel Corsa, die bestuurd werd door een 23 jarige Tilburger. Ook deze laatste liep lichte verwondingen op. De 47 jarige Tilburger, verklaarde te laat gezien te hebben dat zijn voorganger remde. Bij nader onderzoek bleek die late reactie ook te wijten aan het feit dat hij te veel gedronken had. Op het bureau blies de man namelijk 575 ug/l. Politie, brandweer en ambulances waren enkele uren bezig met de ravage op de Ringbaan West.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok