Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 09 27 3570 Waalwijk A59 motor auto x zwangere vrouwFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

 Motorrijder overleden na klap achterop bestelbus Waalwijk: de A59 weer open

WAALWIJK - Bij een verkeersongeluk op de A59 bij Waalwijk is dinsdag een motorrijder om het leven gekomen. Dat gebeurde nadat hij achterop een bestelbus klapte. Vanwege het ongeluk stond het verkeer muurvast op de wegen in en rond Waalwijk. De A59 was uren dicht in de richting van Den Bosch. Even na zeven uur ging de weg weer open.
De motorrijder viel met behoorlijke snelheid tegen de grond. De klap moet in elk geval enorm zijn geweest: de motor lag een paar honderd meter verwijderd van het lichaam van de motorrijder, aldus een ooggetuige.
Een traumahelikopter landde midden op de snelweg, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Weg volledig afgesloten
De A59 was volledig afgesloten in de richting van Den Bosch. De weg werd na zeven uur weer vrijgegeven. Vanwege de afgesloten snelweg stond er een kilomterslange file, met op het hoogtepunt zelfs 18 kilometer. Ook de kijkersfile de andere kant op was bijna 10 kilometer.
Verongelukte motorrijder op A59 is 45-jarige man uit Drunen
DRUNEN - De motorrijder die dinsdagmiddag om het leven kwam op de A59 bij Waalwijk, was een 45-jarige man uit Drunen. Hij was op een bestelauto gebotst.

 

Vrouw krijgt hevige weeën in file achter ongeluk op A59
WAALWIJK - Een hoogzwangere vrouw is dinsdagmiddag met een ambulance uit de file op de A59 gehaald. Ze kreeg hevige weeën en stond op het punt van bevallen. Maar in de file zat geen beweging, omdat de weg was afgesloten.
De vrouw was met twee anderen onderweg richting Den Bosch, toen ze stil kwam te staan in de file achter het ongeluk waarbij een motorrijder om het leven kwam.

Het zag er niet naar uit dat auto's snel weer konden rijden, maar de weeën werden alsmaar heftiger. Daarom werd een dokter gebeld.

Naar het ziekenhuis
Een ambulance die assisteerde bij het ongeluk keerde om en reed over de vluchtstrook richting de hoogzwangere vrouw, ongeveer 1300 meter verderop. De vrouw werd meegenomen en naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok