001  


 

 

vrouw overlijdt bij verkeersongeval
Bij een verkeersongeval zaterdagavond op de kruising Dongenseweg met de Dopheistraat, raakten twee inzittenden van betrokken personenauto's gewond. Een derde inzittende, een 78-jarige Tilburgse vrouw overleed ter plaatse. De gewonden zijn overgebracht naar het Twee Steden ziekenhuis en het Elisabethziekenhuis.
Rond 21.00 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een ernstig verkeersongeval op de kruising Dongenseweg met de Dopheistraat. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse. Daar troffen de diensten twee zwaar gehavende personenauto's aan. In beide voertuigen zaten totaal 5 inzittenden. Eerste hulp werd verleend en de omgeving afgezet. De hulp voor de 78-jarige vrouw, kwam te laat. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Twee inzittenden, een 81-jarige Tilburgse vrouw en een 35-jarige Bredanaar bleven ongedeerd en zijn opgevangen. De verkeersongevallenanalisten stelden ter plaatse een onderzoek in.
De Bredanaar reed als bestuurder van een auto vanuit de richting Tilburg over de Dongenseweg richting Dongen. Bij hem in de auto zat een Tilburgse passagier. Ter hoogte van de kruising met de Dopheistraat komt de auto in aanrijding met een personenauto die bestuurd werd door een 81-jarige Tilburger. Deze auto reed vanuit de Dopheistraat de kruising op en was voornemens links af te slaan richting Tilburg. In deze auto zaten naast de bestuurder, twee inzittenden waaronder het slachtoffer. De bijrijder, een 81-jarige Tilburgse vrouw, bleef ongedeerd.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok