001  


 

 

Drie gewonden bij verkeersongeval Kaatsheuvel
De politie behandelde zaterdagmiddag rond 17.30 uur een verkeersongeval op de Midden-Brabantweg. Terhoogte van de kruising met de Europalaan waren twee personenauto's op elkaar geklapt. Bij het ongeval raakten drie mensen gewond.
Het ongeluk gebeurde rond 17.30 op de rijbaan komende vanuit de richting Tilburg en gaande richting Waalwijk. Het verkeer was net aan het optrekken toen een automobiliste met hoge snelheid achterop haar voorganger botste.
De aangereden auto werd bestuurd door een 60-jarige man uit Tuitjenhorn. Naast hem zat zijn 33-jarige zoon, afkomstig uit Amsterdam.
De brandweer kwam er aan te pas om de drie slachtoffers uit de twee autowrakken te bevrijden. De veroorzaakster is een 40-jarige vrouw uit Sprang-Capelle. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het Sint Elisathziekenhuis in Tilburg.
De 60-jarige man uit Tuitjenhorn liep een wervelbreuk op zijn rug en is ook naar het Elisabethziekenhuis vervoerd. Ook zijn 33-jarige zoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij raakte licht gewond. Beide voertuigen zijn total-loss. De politie verzorgde de berging van de autowrakken via een takelbedrijf.
Verder maakten de agenten proces-verbaal op en traden verkeersregelend op bij de afwikkeling van het ongeluk.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok