2014-02-20 222400 Berkel Enschot Heikantsebaan woningbrandFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals


 

Uitslaande brand verwoest woonboerderij Heikantsebaan in Berkel-Enschot
BERKEL-ENSCHOT - Een woonboerderij aan de Heikantsebaan in Berkel-Enschot is donderdagavond door brand verwoest. Toen de brand rond negen uur ontstond, was er niemand in het huis aanwezig. De brandweer bevrijdde wel een hond uit de boerderij.
De brandweer zette een hoogwerker in om uitbreiding naar naastgelegen panden te voorkomen. De vlammen sloegen uit het dak van der boerderij. Een deel van het dak stortte in door de uitslaande brand. De boerderij kan waarschijnlijk als verloren worden beschouwd. Om kwart voor elf werd het sein brand meester gegeven.

Meerdere voertuigen aanwezig
De brandweer was met meerdere wagens bij de brand aanwezig. Er werden brandweerwagens van korpsen uit Waalwijk en Tilburg opgeroepen. Het nablussen duurde nog enkele uren. De Heikantsebaan was volledig afgesloten voor verkeer. Ook vrijdagmorgen vroeg werd de brandweer opgeroepen om na te blussen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar de politie gaat niet uit van brandstichting.

Achter de woonboerderij staan de loodsen van het bedrijf Van Esch Groenvoorziening. In en om de loodsen staat een wagenpark van meerdere busjes, tractors en grote grasmachines.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok