2013-12-27 9110 Tilburg sint Ceciliastraat ongeval


 

Twee mannen zwaar gewond bij ongeval
Tilburg - Een 21-jarige bestuurder is vannacht 27 december om 05.15 uur tegen de steunpilaar van een treinviaduct in de St. Ceciliastraat gereden. Daarbij raakten hij en een 23-jarige man die meereed ernstig gewond.

Getuigenmelding
Een getuige meldde bij de meldkamer dat de twee mannen gewond waren en bekneld zaten in het voertuig. Brandweer, ambulance en politie reden naar de plaats waar het ongeval gebeurde. Ook de traumahelikopter is ingezet. De twee zwaar gewonde Tilburgers werden uit het voertuig bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Van de bestuurder is bloed afgenomen om te onderzoeken of er alcohol in het spel is.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok