2013-02-17 2802 Sprang Capelle D Flemmingstr hennep


Foto's: FPMB Monique Hommel

 

Hennepkwekerij aangetroffen in Sprang-Capelle, twee mannen gearresteerd
Sprang-Capelle - In een bedrijfspand aan de Dick Flemmingstraat is zondagochtend 17 februari 2013 rond 05.30 uur een hennepkwekerij aangetroffen. Er werden twee aanhoudingen verricht. Specialisten zijn de hele dag bezig geweest met sporenonderzoek en de ontmanteling van de hennepkwekerij.
Arrestaties
De politie reageerde zondagochtend op een melding van een verdachte situatie op het bedrijventerrein. Agenten troffen voor het pand een bestelauto aan met twee inzittenden. Nader onderzoek op het pand leidde naar de hennepkwekerij. Het gaat naar schatting om 1.000 hennepplanten. De inzittenden van het voertuig, een 46-jarige man uit Helmond en een 44-jarige man uit Geldrop, werden gearresteerd. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de hennepkwekerij. De mannen zijn in verzekering gesteld.
Kogelhulzen
Op de weg voor het bedrijfspand werden kogelhulzen gevonden. De sporen wijzen er op dat er een schietincident heeft plaats gevonden. De recherche doet hier verder onderzoek naar.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok