2013-12-21 0001 Tilburg Hoevensekanaaldijk auto te water


 

 

Gestolen auto in het water na beroving
Tilburg - Hulpdiensten kwamen zaterdag 21 december 2013 in actie na een melding van getuigen dat er een auto in het water aan de Hoevense Kanaaldijk was geduwd.

Duikteam
Getuigen zagen dat rond 18.00 uur een man de auto in het kanaal duwde en er vandoor ging. Om uit te sluiten dat er geen personen in het voertuig zaten, kwamen de brandweer, een duikteam en ambulance en MMT naar de locatie. Na onderzoek bleek dat er geen personen in de auto zaten. Het voertuig werd getakeld.

Beroofd
Kort daarop meldde zich een man dat zijn auto was gestolen vanaf de Boerhaavestraat. De benadeelde was rond 17.00 uur op het Pieter Vreedeplein beroofd van een tas met computerapparatuur en de autosleutels. De man verklaarde dat hij merkte dat er twee mannen achter hem liepen. Plots kreeg hij een duw en werd zijn tas afgepakt. De twee mannen gingen er vandoor. Uit de auto was het navigatiesysteem gehaald. De politie nam aangifte en getuigenverklaringen op en doet verder onderzoek.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok