2010-11-28 6099 Loon op Zand Kasteellaan  


 

 

Loon op Zand 28-11-2010 man omgekomen
Bij een aanrijding op de Kasteellaan in Loon op Zand is 1 man om het leven gekomen en 2 andere gewond geraakt. De auto van de mannen raakte afgelopen nacht rond half 5 van de weg en bostste op een paar bomen en kwam in de sloot tot stilstand. De politie steld een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval.
Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Kasteellaan is zondagmorgen een man om het leven gekomen. Hij zat in een auto die rond 04.15 uur door onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom botste. Het slachtoffer overleed ter plekke; zijn identiteit is nog niet vastgesteld.
De bestuurder - een 22-jarige Tilburger - is aangehouden. Hij was behoorlijk onder invloed van alcohol. De Tilburger is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Daar is een bloedproef is afgenomen om te bepalen in welke mate hij dronken was. Een getuige had gezien hoe de auto met hoge snelheid en slingerend in de richting van Loon op Zand reed.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok