Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 

Agressieve automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond en wordt geboeid afgevoerd met ambulance
WAALWIJK - Bij een ongeluk in de nacht van dinsdag op woensdag op de afrit van de Midden-Brabantweg (N261) bij Waalwijk heeft een man met zijn auto een lantaarnpaal uit de grond gereden. Hij raakte daarbij gewond. Toen de politie arriveerde, was de automobilist zo agressief dat ze hem in de boeien sloegen.
Agenten zagen een Polo staan die beschadigd was. Voor de auto lag een uit de grond gereden lichtmast. Toen de agenten dichterbij de man kwamen, bedreigde de man de politie met een mes. De agenten riepen tevergeefs dat hij het mes moest neergooien. Toen hij dat niet deed, spoot de politie met pepperspray.
De centralist van de meldkamer gaf door dat de man bij een eerder incident ook al met een mes gedreigd zou hebben.

Agenten mee in ambulance
Met veel moeite kregen ze de man op de brancard van de ambulance, want ook tegen medewerkers van de ambulance ging de man flink tekeer. Hij bespuugde ze meerdere keren.
De man is geboeid en met gordels op een brancard in de ambulance gereden. Twee agenten zijn meegegaan met de ambulance om hem in de bedwang te houden. De man rook naar alcohol, dus in het ziekenhuis is bloed afgenomen om het alcoholgehalte te meten.

Eerdere aanrijding
Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee 's nachts. De auto raakte zwaar beschadigd. Het lijkt erop dat er al eerder een aanrijding is geweest met het voertuig. Een bergingsbedrijf heeft de auto weg getakeld.
De man wordt later gehoord over de bedreiging en het rijden onder invloed.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok