2010-09-01 5874 Rijen Provincieenbaan  


 

 

Felle brand legt textielbedrijf in Rijen in de as
RIJEN: Een felle, uitslaande brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Provincië;nbaan heeft woensdagmorgen een textielbedrijf in de as gelegd. Twee andere bedrijven in het gebouwd (een lasbedrijf en een bedrijf in bouwmaterialen) liepen relatief lichte schade door rook en water op.
De brand in het textielbedrijf werd kort na 02.00 uur ontdekt door een voorbijganger die rook en vlammen zag en direct met 112 belde. De gealarmeerde brandweer concentreerde zich op het voorkomen van het overslaan van de brand de twee bedrijven die aan weerszijden van het textielbedrijf gevestigd zijn. Dat is redelijk gelukt, bij het bedrijf in bouwmaterialen woedde even brand in een kantoortje op de eerste verdieping, maar dat was zo geblust. Kort na 04.00 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. Het nablussen duurde nog tot in de loop van de ochtend. Het pand van het textielbedrijf moet als verloren worden beschouwd.
Over de oorzaak van de brand is niets te zeggen, er is geen aanleiding om te denken aan brandstichting.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok