Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 09 12 3213 Sprang Capelle Veerweg te water xFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Vrouw verdronken in kanaal Sprang-Capelle
SPRANG-CAPELLE - Bij een ongeluk op de Veerweg in Sprang-Capelle is maandagochtend een oudere vrouw om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak in het kanaal Capelsche Haven langs deze weg terecht. Ze werd door brandweerlieden uit het water gehaald.
Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De vrouw werd naar de kant gehaald en gereanimeerd. Hulp mocht niet meer baten: het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Veel hulpdiensten
Er werden veel hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter, meerdere brandweerwagens, een duikteam en een ambulance.

Hoe de vrouw in het water is beland, moet onderzoek uitwijzen. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf. Voorbijgangers spraken de vrouw eerder maandagochtend nog aan toen ze aan de waterkant zat.

Identiteit onbekend
Wie de vrouw is, is niet bekend. Het slachtoffer had geen legitimatie bij zich. De politie is een onderzoek begonnen en wil graag in contact komen met de familie van de vrouw.
De politie weet inmiddels wie de vrouw is haar familie is op de hoogte gebracht.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok