2012-02-14 170454 Oosterhout A27  


 

A27 afgesloten na aanrijding
Na een aanrijding is dinsdagmiddag de A27 t.h.v. Hectometerpaal 12.0 in Noordelijke richting afgesloten. Deze afsluiting zal naar verwachting tot in de late avond gaan duren.
Rond 15.30 uur botste één personenauto en vier vrachtwagens mogelijk ten gevolge van een foutieve invoegmanoeuvre op elkaar. Daarbij raakten twee vrachtwagenchauffeurs gewond. Een traumahelikopter werd ingezet om snel medische hulp te kunnen bieden. Eén gewonde kon snel naar het ziekenhuis worden overgebracht, terwijl de ander nog een tijd bekneld zat in zijn voertuig. Tegen 17.30 uur werd hij door brandweer en GGD uit zijn benarde positie bevrijdt. De man werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De identiteit van de betrokkenen is nog niet bekend. Ook de exacte oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. De afdeling Verkeers Ongeval Analyse van de politie Midden en West Brabant doet hier onderzoek naar.
In verband dit onderzoek en de hulpverlening is de rijksweg A27 onder Oosterhout in Noordelijke richting afgesloten. Om de hulpdiensten de ruimte te geven werd tijdelijk ook de rijbaan in zuidelijke richting gedeeltelijke afgesloten.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok