2014-03-30 1140 Goirle Thurnhoutsebaan ongeval xFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals


 

Jongeman overleden bij auto-ongeluk Turnhoutsebaan in Goirle
GOIRLE - Bij een ernstig ongeluk aan de Turnhoutsebaan in Goirle is zondagochtend iemand om het leven gekomen. Dat maakte de politie bekend. Naar verluidt gaat het om een jongeman.
Het ongeluk gebeurde rond zes uur 's ochtends dichtbij de grens met België. De man raakte van de weg af, reed tegen een boom aan en kwam tenslotte aan de andere kant van de weg tegen twee andere bomen tot stilstand. De auto vloog daarna direct in brand. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Identiteit onbekend
Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekendgemaakt. Een getuige laat Omroep Brabant weten dat het om een jongeman gaat, vermoedelijk begin twintig.

De politie heeft de weg afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Er was een vermoeden dat er meerdere slachtoffers waren die mogelijk de auto uit waren geslingerd, maar dit bleek later niet het geval. Een traumahelikopter die was opgeroepen, kwam niet ter plaatse.
Tekst Omroep Brabant

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok