001  


 

 

Brandt in woning annex bedrijfspand
Op dinsdagavond rukten brandweer en politie uit naar de Hultenseweg 15 in Tilburg. Er was brand ontstaan een bedrijfspand annex woning ontstaan. Het ging om een gerenoveerde boerderij waarin in woning en een bijbehorende woning. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
Het vuur ontstond rond 23.20 uur in het bedrijfsgedeelte, waar saunamaterialen lagen opgeslagen. Om de woning te kunnen sparen, schaalde de brandweer op naar 'grote brand' om zodoende voldoende aanvoer van bluswater te organiseren.
Rond 01.30 uur was het vuur onder controle. Het nablussen heeft nog tot circa 04.00 uur geduurd. Het bedrijfsgedeelte is verloren gegaan. De woning is bespaard gebleven van de vlammen, wel was er sprake van de nodige waterschade.
De oorzaak van de brand is nog onbekend. Voor de gedupeerden is stichting Salvage ter plaatse gekomen voor persoonlijke hulpverlening en schadebeperking namens de verzekeringsmaatschappijen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok