Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 12 11 0913 Tilburg Vossepad vermoorde manFoto: Erik Haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Lichaam gevonden onder auto Vossepad Tilburg: 'Ik zag ineens twee benen'
TILBURG - Bij het Vossepad in Tilburg is zondagochtend het lichaam van een 30-jarige man gevonden onder een auto. Een buurtbewoner ontdekte het lichaam rond kwart over vijf en waarschuwde de politie. Die doet onderzoek.
Een deel van het Vossenpad is afgezet en er is een witte tent geplaatst. Wat er gebeurd is, is onbekend. Het is ook nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf.

'Heel bizar'
De auto waar de man onder ligt, is van een buurtbewoner. "Ik werd wakker, ging naar de woonkamer om een filmpje te kijken, zette de kerstverlichting aan en toen zag ik ineens die twee benen onder mijn auto", vertelt hij.

"Heel bizar, dit. Het lijkt er op alsof de man zo neergelegd is."

Speurhonden
Volgens een fotograaf ter plaatse zijn bij het onderzoek naar de toedracht van de dode man speurhonden uit Rotterdam ingezet. De honden zouden zoeken naar sporen van munitie.

Dode man die onder auto lag is waarschijnlijk vermoord
TILBURG - De 30-jarige man die zondagochtend dood werd gevonden onder een auto bij het Vossenpad in Tilburg, is door een misdrijf om het leven gekomen. Het slachtoffer is een bekende van de politie. "Wij hebben hem in ons systeem staan", zegt politiewoordvoerder Jiske van Pelt.
Een buurtbewoner ontdekte het lichaam rond kwart over vijf en waarschuwde de politie. "Ik werd wakker, ging naar de woonkamer om een filmpje te kijken, zette de kerstverlichting aan en toen zag ik ineens die twee benen onder mijn auto", vertelde een andere buurtbewoner zondag.

Sporenonderzoek
De politie is meteen een buurt- en sporenonderzoek begonnen. Onderzoek moet onder meer uitwijzen hoe de man onder de auto terecht is gekomen. "We begrijpen uit de verhalen dat mensen knallen hebben gehoord. Ook dat onderzoeken wij", aldus de woordvoerder van de politie

Een groot team van de politie werkt aan de zaak. Het slachtoffer woonde volgens de politie in de buurt van de plek waar hij gevonden is. Meer informatie is nog niet bekendgemaakt en ook zijn lichaam is niet vrijgegeven, omdat er nog sectie op wordt verricht.

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok