2012-04-21 6320 Tilburg Beethovenlaan ongeval  


 

Fietser komt in botsing met Tilburgse stadsbus
TILBURG: Een 33-jarige man raakte zaterdag 21 april ernstig gewond bij een verkeersongeval. Het ongeluk gebeurde net na middernacht op de Beethovenlaan. De fietser werd geschept door een stadsbus en is er ernstig aan toe.
Het ongeluk gebeurde vlakbij een bushalte op de Beethovenlaan, waar de fietser onverwacht opdook voor de bus. Het ging om lijn 1 van Veolia. De chauffeur remde maar kon de fietser niet meer ontwijken. De fietser raakte ernstig gewond. Hij is buiten kennis en ligt op de Intensive care afdeling van het Sint Elisabethziekenhuis.
Het ging om een Engelssprekende man. Het slachtoffer had geen identiteitspapieren bij zich. Vermoedelijk was er alcohol in het spel. Om die reden heeft een ggd-arts een bloedproef van het slachtoffer afgenomen. De politie is hele nacht bezig met een onderzoek naar de identiteit van de man. In de loop van de ochtend lukte het om de personalia van de man te achterhalen. Het bleek om een 33-jarige inwoner van Tilburg te gaan. Zijn familieleden zijn door de politie op de hoogte gesteld van de gebeurtenissen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok