001  


 

 

Copyright filmpje Reality-Photo / Iwan van Dun

 

Gewonden bij frontale aanrijding

Bij een frontale aanrijding op de Maasbrug aan de Treurenburg zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 23.15 uur toen een auto bestuurd door een 36-jarige man uit Heusden, frontaal op een tegenligger botste. Beide auto's vlogen door de aanrijding in de brand. De inzittenden konden op tijd hun voertuigen verlaten. De brandweer heeft de autobranden geblust, maar kon niet voorkomen dat de voertuigen uitbrandden. De politie heeft de Treurenburg enige tijd afgesloten.
De bestuurder uit Heusden kwam uit 's-Hertogenbosch en reed richting Hedel. Hij week plotseling sterk uit en kwam op de verkeerde weghelft terecht. Een 63-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch kon een aanrijding niet meer voorkomen waarna de auto's op elkaar botsten. De automobilist uit Heusden moest met een ribfractuur en een gebroken arm naar het ziekenhuis. Agenten roken een sterke alcohollucht bij de man. Omdat het niet lukte om een blaastest af te nemen werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Bij de bestuurder uit 's-Hertogenbosch is een blaastest afgenomen, hij had niet gedronken. Een 44-jarige vrouw uit Nijkerk die bij de Bosschenaar in de auto zat tijdens het ongeval moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Haar letsel is onbekend.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok