Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2017 09 01 4003 Waalwijk Mannenbeemtweg auto boom op zijn kant


Foto's:  Erik Haverhals

 

Hulpdiensten zoeken twintig minuten naar auto die over de kop is geslagen
WAALWIJK - Twee vrouwen zijn vrijdag laat op de avond met hun auto over de kop geslagen. Ze wisten zelf uit hun auto te klimmen, maar moesten twintig minuten wachten op de hulpdiensten. Omdat ze niet wisten waar ze waren, hadden ze per abuis een verkeerde locatie doorgegeven.
Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de Mannenbeemdweg in Waalwijk. De vrouwen hadden een haakse bocht aan het einde van de weg niet zien aankomen. Daardoor vlogen ze uit de bocht, reden tegen een boom aan en vlogen over de kop. De auto kwam tot stilstand aan de andere kant van een sloot.

Elshout
De vrouwen konden zelf uit de auto klimmen en belden direct de hulpdiensten. Ze dachten echter dat ze op de Heusdenseweg in Elshout waren, waardoor de politie en ambulance naar de verkeerder plek reden. Een van de dames liep hierop richting de Zeedijk in Elshout, waar een agent haar aantrof. Samen zijn ze teruggegaan naar het ongeval, waar beide vrouwen in de ambulance zijn nagekeken.
Beiden waren lichtgewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de gegevens van de vrouwen genoteerd en de auto is uit de wei gehaald en meegenomen door een takelbedrijf.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok