001


 

 

Donderdagavond 19 juli is een 60-jarige automobilist uit Bergen op Zoom zwaar gewond geraakt toen hij achterop een lichte vrachtwagencombinatie reed. De Poolse vrachtauto met aanhanger kwam dwars op de rijbaan te liggen, de personenauto schoof onder de aanhangwagen. Het ongeval gebeurde omstreeks 23.00 uur op de A59 bij Terheijden.
Brandweer, politie, ambulance en een traumaheli kwamen ter plaatse, het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.
Even later reed een andere automobilist met hoge snelheid langs de afzetting, hij reed rakelings langs een politiebusje en raakte daarbij een politieman. Deze werd met licht letsel ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, die later op de afzetting inreed, bleek te veel gedronken te hebben en was met zijn carkit bezig, waardoor zijn aandacht was afgeleid. Het rijbewijs van de bestuurder, een 51-jarige man uit Bergschenhoek, is ingevorderd. De Poolse chauffeur bleef ongedeerd. De weg was enige uren afgesloten, het verkeer kon via de af- en oprit passeren. Rijkswaterstaat had nog de hele nacht nodig om de beschadigde weg en vangrail te repareren.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok