Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Twee zwaargewonden bij ernstige aanrijding in Giessen: weg afgesloten
GIESSEN - Twee auto’s zijn vrijdagochtend hard op elkaar gebotst op de N322 bij Giessen. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en meerdere ambulances, rukten uit. Beide bestuurders raakten zwaargewond. Eén van hen kwam niet meer uit de auto en moest door de brandweer bevrijd worden.

Merel van Haaren 24 mei 2024 Laatste update: 10:42
Rond 06.20 uur gaat het helemaal mis op de N322 ter hoogte van Giessen. Twee auto’s komen daar frontaal met elkaar in botsing, wat een grote ravage oplevert. Onder meer de brandweer, politie en meerdere ambulances rukken uit. Een traumaheli landt in een naastgelegen weiland om medische ondersteuning te leveren.

Beide bestuurders raken zwaargewond bij de botsing. Een van hen komt niet meer uit de auto omdat de deur niet meer opengaat en moet door de brandweer bevrijd worden. Beide bestuurders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De twee auto’s zijn helemaal kapot door de impact van de botsing en er liggen talloze brokstukken over de weg verspreid. De politie heeft de weg in zijn geheel afgesloten. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. De politie zegt dat ze ook onderzoek doen naar eventueel alcohol- en drugsgebruik van de bestuurders.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok