Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Overleden vrouw gevonden in huis in Kaatsheuvel, politie neemt man geboeid mee: ‘Snap er helemaal niets van’
KAATSHEUVEL - De politie heeft vrijdagmiddag een overleden vrouw in een woning in Kaatsheuvel aangetroffen. Door de politie wordt onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak en verdere omstandigheden.

Matthijs Keim, Tom Tacken 14 jul. 2023 Laatste update: 20:38
De vrouw werd gevonden in een woning aan de Venakker. Rond 12.30 uur werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die hulp kwam voor de vrouw te laat. Een man is door de politie geboeid afgevoerd in een auto. Het is niet duidelijk waarom hij werd meegenomen.

Buurt staat perplex
Na het vinden van de vrouw is een groot onderzoek in de straat gestart. Een deel van de Venakker werd daarvoor afgesloten. Bij het huis staan zes busjes van de recherche. In en rondom de woning wordt onderzoek gedaan. De buurt staat perplex van het overlijden van de vrouw, laten omwonenden weten.

Volgens buren is de vrouw moeder in een gezin met jonge kinderen. In de straat heerst vooral ongeloof. Ondanks dat de politie niks kwijt wil over de mogelijke doodsoorzaak en omstandigheden, wordt in de buurt volop over de gebeurtenissen gepraat. ,,Het is een heel leuk gezin”, klinkt het.

‘Snap er helemaal niets van’
Ook de achterbuurman, die het gezin goed kent, is met stomheid geslagen: ,,Ik snap er helemaal niets van. Op de basisschool heb ik jaren bij de vader in de klas gezeten.”

Bron: bd.nl

 

UPDATE


Foto's: FPMB Erik Haverhals

 UPDATE
In de nacht van 14 op 15 juli rond kwart voor 1 heeft de begrafenisondernemer het lichaam van de overleden vrouw opgehaald aan de Venakker in Kaatsheuvel.
Op de foto's en beelden gaat de begrafenisondernemer met de lege brancard naar de woning.
De recherche gaat het onderzoek voor nu ter plaatsen afronden.

 

 

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok