Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Autobrand op parkeerplaats Albert Heijn in Kaatsheuvel
KAATSHEUVEL - Op het parkeerterrein van de Albert Heijn in Kaatsheuvel zijn donderdagavond twee auto's beschadigd geraakt door een brand. Dat gebeurde rond 23.10 uur.

Ties Cleven 22-06-23, 23:42
De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat één auto helemaal uitbrandde en dat een bestelbus ernaast ook flink beschadigd raakte. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet bekend.

Bron: bd.nl

 

FPMB Eriik Haverhals - 22-6-2023
Donderdag avond net na 23:00 uur is er brand ontstaan in een auto op de parkeerplaats van AH en het Guesthous hotel in Kaatsheuvel.
Doordat de auto heel hard brandde is de bestelauto van de bloemist, die daar een winkel heeft in de AH, ook in brand gevlogen, De 2 auto's die voor de brandende auto stonden lliepen ook schade op.

Eén van die auto's was van een gezin uit Luxemburg wat in het hotel verbleef voor een aantal dagen Efteling, wat op loopafstand ligt.
Ook de auto die helemaal uitgebrand is, is van een gezin die in het hotel verblijft.

De auto en de bus zijn onherstelbaar beschadigd en ook de andere 2 auto's zullen worden weggetakeld.

De politie heeft getuigenverklaringen van verschillende omwonenden opgenomen. Deze personen zagen een auto met jongeren op de parkeerplaats ernaast staan. Net voor de autobranden, rende een gast met een petje naar deze auto. Deze ging er als een haas vandoor, de politie onderzoekt dit.

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok