Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Voor tweede keer in korte tijd brand bij parkshow Raveleijn in de Efteling
KAATSHEUVEL - Er is zondagmiddag brand ontstaan in een decorstuk bij parkshow Raveleijn in de Efteling. De show werd stilgelegd en het terrein werd ontruimd.

Nikita Boon 11-06-23, 18:19 Laatste update: 18:35
De brand ontstond in een decorstuk van de show dat onderdeel is van een poort waar acteurs onderdoor lopen. Een woordvoerder laat weten dat er niemand gewond is geraakt bij de brand. Hoe het vuur is ontstaan is niet bekend. De brand werd al snel geblust door het personeel, maar de brandweer kwam nog wel ter plaatse voor controle.

Het is de tweede keer in nog geen twee weken dat er brand uitbreekt tijdens de show. Een woordvoerder van het park laat weten uit te gaan van toeval. ,,We gebruiken al sinds het begin van de show vuurelementen. Maar om andere oorzaken uit te sluiten, wordt er nog onderzoek gedaan.” Het is nog niet bekend wanneer de show weer verder kan gaan, maar het theater blijft waarschijnlijk de rest van de dag gesloten.

Op foto's van de brand lijkt de schade behoorlijk, maar volgens de woordvoerder valt het mee. ,, Het lijkt erger dan het is. De schade aan het gebouwtje is voornamelijk onderdeel van het decor. Het hoort er een beetje vervallen uit te zien.”

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok