Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Bewoners Prisma Drunen moeten tijdelijk kamers uit na brand op kamer woongroep
DRUNEN - In een appartementencomplex van Prisma aan de Torenstraat in Drunen is vrijdagochtend om 06.30 uur brand uitgebroken op een van de kamers op de vierde verdieping.

Marieke van Gompel, Kees Klijn 2 jun. 2023 Laatste update: 02-06-23, 10:28
Toen de brand uitbrak, hebben begeleiders alle bewoners in veiligheid gebracht. Ook bewoner van de woning waar de brand uitbrak en zijn kat kon het gebouw van de woongroep veilig verlaten. Niemand raakte gewond.

,,Toen de brandweer aankwam was er al gestart met de evacuatie van de bewoners. Ook de bewoner van de kamer waar de brand uitbrak, was inmiddels al buiten", vertelt een woordvoerder. Sommige van de bewoners kregen buiten een deken om zich heen voor de kou.

Tijdens het blussen is contact opgenomen met de gemeente Heusden om kwetsbare bewoners op te vangen in het voormalige gemeentehuis van Drunen. Uiteindelijk bleek dat niet nodig: de brand was al snel onder controle, waardoor ze iets voor 09.00 uur weer terug naar hun appartement konden gaan.

Vrijdagochtend liepen mensen af en aan in het appartementencomplex, onder meer van Salvage voor de schade-afhandeling. Sommige bewoners waren thuis, andere waren al weer naar hun werk of naar familie.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok