Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Brandweer haalt zwaargewonde vrouw uit brandend huis in Empel
EMPEL - In een huis aan Het Meerke in Den Bosch is dinsdagochtend brand uitgebroken. Een echtpaar is daarbij gewond geraakt, waarvan de vrouw ernstig. Zij is door de brandweer naar buiten gehaald.

Sander Verrips, Marc Brink 16 mei 2023 Laatste update: 16-05-23, 15:54
De brand ontstond op de eerste etage en meteen snelden drie brandweerauto’s naar Het Meerke. Een mannelijke bewoner was zelf uit het huis gekomen en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Intussen landde ook een traumahelikopter in de buurt. De arts daarvan heeft geholpen bij het stabiliseren van de zwaargewonde vrouw.

Overbuurman
De overbuurman van het getroffen stel vertelde wat hij zag gebeuren. ,,Rond 08.00 uur hoorde ik allemaal sirenes die steeds dichterbij kwamen. Ik dacht ‘het moet wel in de straat te doen zijn’. Toen ik het gordijn opentrok, zag ik gitzwarte rook uit het huis komen.”

Vervolgens zag deze bewoner van Het Meerke zijn overbuurman naar buiten komen. ,,Hij ging in zijn blote barst de deur uit. Ik dacht alleen maar ‘waar blijft zijn vrouw’. Het leek wel een kwartier te duren voordat de brandweer haar via de voordeur naar buiten droeg. Daarna duurde het ook even voordat de ambulance vertrok.”

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok