Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bocht



Foto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Gespecialiseerd team zoekt naar man die volgens getuigen van hoge brug werd geduwd in Tilburg
UPDATE TILBURG - De persoon die vrijdagochtend van een brug aan de Voldijk in Tilburg zou zijn geduwd, is nog steeds niet gevonden. Inmiddels is er een sonarboot van het Landelijk Team Onderwater Zoeking uit Vlissingen ter plaatse.

Nikita Boon, Erik van Hest 5 mei 2023 Laatste update: 17:05
Twee kinderen die aan het spelen waren in de buurt van de brug, zagen dat een man door een passerende scooterrijder over de reling werd geduwd. De politie onderzoekt de verklaringen van de twee kinderen.

Vanochtend rond 11.00 uur werd meteen een Burgernetmelding uitgezet voor een man op een gele scooter, die betrokken zou zijn bij het incident. Inmiddels laat de Burgernet via Twitter weten dat mensen niet meer hoeven te zoeken naar de scooterrijder, maar de politie heeft de man nog niet aangetroffen.

Bij de zoektocht is onder andere een helikopter aanwezig. Het Landelijk Team Onderwater Zoeking van de politie is ter plaatse. Dat team is met behulp van een sonarboot op zoek naar de vermiste persoon.

De fietsbrug over het Wilhelminakanaal is afgesloten. Ook is het kanaal afgesloten voor scheepsverkeer.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok